Yapı kredi kredi erteleme


Yapı Kredi erteleme başvurusu yapmak için bankanın 0 850 222 0 449 numaralı hattını ya da 444 0 449 numaralı borç izleme bölümünü arayabilirsiniz. 30 günün üzerinde bir gecikme günü bulunuyorsa erteleme talebiniz işleme alınmamaktadır.

Yapi Kredi kredi erteleme yapıyor mu?

3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından kullandırım yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmelidir.

Yapı Kredi kredi erteleme faizi ne kadar?

Harcamanızı 2 veya 3 ay ertelemeniz durumunda, harcama tutarının (KKDF ve BSMV dahil) 2,16% oranında aylık faiz uygulanacaktır. Faiz tutarı, talimat verilen gün itibarıyla ertelenecek gün sayısı üzerinden hesaplanacaktır. Faiz oranına KKDF ve BSMV dahildir.

Yapı Kredi kredi ödenmezse ne olur?

Kredi borcu iki ay art arda ödenmediği takdirde banka tüketiciye 30 gün süre tanıyor. Kredi borcu ödenmediğinde yasal takip durumu dahil, kullanılan kredi faizinin en fazla 0 fazlası gecikme faizi uygulanıyor. … Kredi ödemesi yapılmadığında kişinin banka hesaplarına el konulabilir.

3 ay ertelemeli kredi nasıl oluyor?

3 ay ertelemeli kredi, ilk ödemenin çekilen kredi tarihinden 3 ay sonra başlaması şeklinde özetlenebilir. Bankalar, 3 ay ödeme yapılmamasına rağmen herhangi bir gecikme durumu yaratmayan faiz düzenlemesi yapar. Böylece kişilere ödeme kolaylığı oluşturur.

3 ay kredi erteleme faizi ne kadar?

Erteleme ve Hesaplama

Faiz Tablosu
Erteleme Süresi50 TL ve Üzeri
1 AY% 2,16*
2 AY% 2,16*
3 AY% 2,16*​

Kredi taksit erteleme garanti nasıl yapılır?

*Bireysel ve şahıs firması sahibi müşterilerimiz; ihtiyaç, taşıt, konut ve işyeri kredilerinizin faiz oranında artış olmadan 3 aya kadar taksit erteleme ve 6 aya kadar vade uzatma işlemlerini Garanti BBVA İnternet – Hesap ve Ürün > Kredi Hesabı adımında yer alan “Kredi Erteleme” butonuna tıklayarak hızlı bir şekilde …

Kredi kartı borcunu 6 ay ödenmezse ne olur?

Borcunuzu ödeyemezseniz borcunuza uygulanacak gecikme faizi, kredi kartı yasal takip süreci, kredi kartının kullanıma kapatılması ve haciz işlemleri gibi durumlara maruz kalırsınız.