Alvita gliserin kulak damlası nasıl kullanılır


Kulak temizliği için gliserin kullanılabilir Kulak zarının yırtık, delik olmadığından emin olan kişiler, serumenin yumuşayıp kolay bir şekilde atılması için haftada 1 kez banyo öncesi 3-4 damla gliserin kullanılabilir.Dec 15, 2010

Alvita gliserin kulak damlası ne işe yarar?

Kulak Temizliği: Gliserin kulak damlası amaçlı kullanılmaktadır. Bir iki damla kulak içine damlatıldığında kulakta yer alan tozları akıtacaktır.

Gliserin kulak damlası nasıl kullanılır?

ÜRÜN KULLANIMI Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği taktirde: Kulak temizlemede: Kulak içerisine damlalık yarımıyla 2-3 damla SIHHAT GLİSERİN damlatılır. El ve cilt çatlaklarında yeteri kadar gliserin masaj yaparak uygulanır.

Gliserin kulak damlası kaç damla damlatılır?

Genellikle cilt bakımında kullanılan gliserin, kulak temizliğinde kullanılabilir. Tamamen organik bir sıvı olduğu için herhangi bir sağlık sorununa yol açmaz. Bir kulak için 2 ya da 3 damla gliserin yeterlidir.

Gliserin damla bebeklerde nasıl kullanılır?

Şişedeki gliserin ısınınca daha akışkan olduğu gibi ılık olması da ağrıyı keser. Çocuk, ağrıyan kulağı yukarıda kalacak şekilde yan yatırılır; ılıştırılmış gliserin, bir damlalıkla ağrıyan kulağın içine 2-3 damla damlatılır. O pozisyonda beklenir. İşlem ağrı kesilene kadar tekrarlanabilir.

Gliserin tıkalı kulağı açar mı?

Birkaç damla gliserin tıkalı kulağı açmaya yardımcı başka bir seçenektir.

Gliserin kulak tıkanıklığına iyi gelir mi?

Gliserin, suya bağlı olarak ortaya çıkan kulak tıkanması sorunlarında etkili bir maddedir. Gliserinden bir kaç damla yarım bardak ılık suyun içine eklenir ve karıştırılır. Bu karışımdan 2-3 damla tıkanıklık olan kulağa damlatılır. Daha sonra bir pamuk ile kulak yavaş ve nazik bir şekilde temizlenir.

Kulak kiri için gliserin nasıl kullanılır?

Kulak zarının yırtık, delik olmadığından emin olan kişiler, serumenin yumuşayıp kolay bir şekilde atılması için haftada 1 kez banyo öncesi 3-4 damla gliserin kullanılabilir. Kulak kirleri sıklıkla KBB uzmanı tarafından mikroskop eşliğinde görülerek, aspiratör ve özel küçük aletlerle temizlenir.